School 2016 – 2019

 

In 2016 hebben we in samenwerking met de schoolinspectie een plan gemaakt om de toiletten en sanitaire voorzieningen op de huidige normen te krijgen. Dit betekent dat er een nieuw gebouw neergezet moest worden waar alle sanitaire voorzieningen centraal in geïnstalleerd worden, netjes gescheiden voor jongens en meisjes. De tekeningen zijn gereed gemaakt en er is een aannemer geselecteerd. Deze is eind november aan de slag gegaan. Op wat kleine puntjes na is dit project eind 2017 afgerond.

Het schoolhoofd Miss Malimba kreeg te maken met het op
schuiven van haar pensioen datum met maar liefst 5 jaar. Agnes Malimba staat dus voorlopig nog wat langer aan het roer.

Onze steun is gevraagd voor  de bouw van een schoolhal en in samenwerking met Wilde Ganzen hebben wij dat toegezegd. We zijn er in geslaagd om dit project in 2019 af te ronden.

De school heeft de uitnodiging gekregen om de opleiding van Grade 10-12 te verzorgen. Dit betreft dus 16 tot 18 jarigen, die na succesvolle afronding een middelbaarschooldiploma in ontvangst mogen nemen. Om de leerlingen op te kunnen vangen zijn  4 nieuwe klaslokalen nodig. Onze hulp wordt wederom gevraagd om dit mogelijk te maken. Spannend voor ons als bestuur want het gaat over substantiële bedragen. In samenwerking met Wilde Ganzen en de ondersteuning van onze donateurs hebben we groen licht gegeven. In 2020 zal hiermee gestart worden.

In 2018-2019 heeft de school en al zijn lokalen een make -over  gehad .De officiële school kleuren zijn nu wit- bruin (voorheen blauw -wit) Bij de start van het nieuwe schooljaar is ook het schooluniform aangepast.

2019 opening schoolhal:

 

2019 bouw schoolhal:

 


2018:

 


2016: